office@anghelavocat.ro
+4 0788 434 000

Consultanta juridica in cauza penala

Consultanta juridica in cauza penala

Consultanta juridica in cauza penala in care sunteti implicat reprezinta primul pas spre protejarea drepturilor dumneavoastra.

In acest sens, Cabinet de Avocat Sorin Ovidiu Anghel ofera consultanta juridica in cauza penala care va intereseaza, indiferent de complexitatea acesteia, printr-o abordare creativa si pluridisciplinara, raspunsurile oferite de noi, mergand in sens util dincolo de intrebarile pe care ni le adresati.

Consultanta juridica in cauza penala poate fi oferita cu succes in urmatoarele tipuri de infractiuni:  infractiuni legate de traficul de droguri, infractiuni economice, infractiuni de coruptie, infractiuni de concurenta neloiala, infractiuni legate de dreptul de autor, infractiuni contra vietii si integritatii corporale a persoanei, infractiuni contra patrimoniului, infractiuni la regimul frontierei de stat a Romaniei.

De asemenea, consultanta juridica in cauza penala poate privi revizuirea hotararii judecatoresti definitive, rejudecarea cauzei dupa extradarea condamnatului, contestatia in anulare, contestatia la executare, amanarea sau intreruperea executarii pedepsei, contopirea pedepselor, reabilitarea de drept sau judecatoreasca a condamnatului.

Consultanta juridica  in cauza penala merge dincolo de cele aratate, nerealizand o enumerare exhaustiva, ci doar cu titlu exemplificativ.

Activitatea noastra are o dubla directionare, astfel ca referitor la o  speta activa – consultatia in cauza penala are caracter reactiv.

Exista insa si situatia in care consultanta in cauza penala privita in sens larg, are numai un caracter preventiv, pentru a evita ca dumneavoastra sa va confruntati cu o cauza penala activa.

Fiecare demers relizat in consultanta juridica in cauza penala incredintata noua, este supus rigorilor stabilite privind exercitarea profesiei, cu respectarea unor puternice garantii de confidentialitate.

Consultanta juridica in cauza penala se va desfasura intr-o maniera simpla, de natura contractuala.

Intr-o prima situatie, pentru ca aceasta procedura sa aiba un caracter real, util, si pentru a isi atinge finalitatea dorita, se va proceda la consultarea dosarului, pentru ca intregul continut al acestuia sa fie interpretat si abordat in mod complet, iar noi sa va putem oferi informatii conforme cu realitatea juridica.

Intr-o a doua situatie, cand cauza penala este in plina desfasurare, consultanta juridica va avea un rol constructiv in sensul de a va indica cele mai bune tactici juridice pentru a obtine o solutie cat mai favorabila.

Interesul pe care il manifestati fata de cauza penala in care sunteti implicat este direct proportional cu gradul favorabil in carea aceasta se poate solutiona in ceea ce va priveste. Pentru acest motiv, va recomandam sa actionati in consecinta.