office@anghelavocat.ro
+4 0788 434 000

Birou de drept penal din Bucuresti

Birou de drept penal din Bucuresti

”Nu regele e lege, ci legea este rege„ – aceasta este prima regula pe care s-a fundamentat constituirea Cabinetului de Avocat Sorin Ovidiu Anghel, cabinet care a reusit a scrie traditie in activitatea avocatiala, portofoliul in materia penala fiind incununat prin reusitele rasunatoare in aceasta arie de activitate.

Clientii nostri sunt partenerii nostri, alegand astfel sa construim relatia cu acestia in baza a puternice principii de relationare, pornind de la garantiile ridicate de confidentialitate, si continuand cu a oferi disponibilitate maxima si abordari strategice ferme si creative in virtutea satisfacerii intereselor private ale acestora.

Intrucat raporturile juridice de drept penal comporta un nivel ridicat de risc pentru drepturile si interesele conferite de lege si recunoscute de societate, este de preferat ca indiferent de pozitia procesuala pe care o aveti – suspect, inculpat, parte civila, parte responsabila civilmente, sa apelati la servicii de specialitate.

In acest sens, pentru a va fi cat mai aproape, cu ajutorul unei echipe de avocati specializati in domeniu, am pus bazele unui renumit birou de drept penal din Bucuresti. Am avansat odata cu cerintele sociale, si, daca in primii ani de activitate ne-am ocupat cu partea de drept penal reactiv, astazi primim din ce in ce mai multe solicitari pe partea de penal prevenitiv, solicitari venite in special pe latura business.

Odata ajunsi in acest birou de drept penal din Bucuresti, va punem la dispozitie experienta noastra si creativitatea noastra spre a fi folosite in avantajul cauzei pe care ne-o supuneti atentiei.

Intotdeauna cu interes pentru pentru speta dumneavoastra, vom raspunde la orice solicitare in mod prompt si sincer, politica noastra operand in sensul de a oferi numai strategii personalizate coerente si viabile, in functie de situatiile de fapt si de drept care va sunt incidente.

Chiar daca activitatea noastra se desfasoara de principiu in cadrul unui birou de drept penal din Bucuresti, printre clientii pe care ii reprezentam in fata instantelor, organelor de cercetare, urmarire penala ori altor entitati implicate in cauza, onoram cu drag contracte privind clienti din toata tara, dispunand de logistica necesara in acest sens.

Daca va confruntati astfel cu o speta ce are implicatii penale, este recomandat a apela la un avocat specializat in acest domeniu, accesul la acest birou de drept penal din Bucuresti fiindu-va deschis sub orice aspect.

Apelati cu incredere la serviciile noastre!