office@anghelavocat.ro
+4 0788 434 000

Avocat specializat penal

Avocat specializat penal

„Legea, implicit cea penala, este generator si regulator de societate”.

Fie ca sunteti pesoana fizica ori juridica, realitatea va poate impune sa luati contact  cu legea penala – consecintele rezultatate, ori care  pot rezulta, fiind dificil de gestionat fara a apela la un avocat specializat in drept penal, acest pas echivaland cu o garantie in vederea protejarii si fructificarii intereselor precum si drepturilor pe care legea si societatea vi le recunoaste.

Printre tipologiile clientilor nostri, identificam doua sabloane comportamentale:

Primul, este cel in care clientul apeleaza la un avocat specializat in drept penal, in vederea gestionarii unei probleme penale active.

In acest sens  organizarea strategica a apararii in caz de acuzare sau de directa implicare este garantata in contexte penale precum:

  • Furt, talharie, inselaciune, delapidare sau gestiune frauduloasa;
  • Fals in inscrisuri oficiale sau sub semnatura privata;
  • Infractiuni de coruptie (luare / dare de mita, trafic de influenta, primire de foloase necuvenite);
  • Criminalitate informatica;
  • Trafic / consum de droguri;
  • Trafic de persoane sau proxenetism;
  • Ucidere din culpa;
  • Vatamare corporala (grava, din culpa);
  • Conducere sub influenta bauturilor alcoolice sau drogurilor etc;
  • Alte infractiuni prevazute de legea penala.

Al doilea sablon comportamental  al clientilor nostri ce apeleaza la un avocat specializat in drept penal, si care se regasesc in special in latura de business, este tipul de client ce are o atitudine activ-prevenitva.

Cu privire la aceasta categorie, mentionam ca orice fel de activitate economica, sau din viata de zi cu zi, presupune numeroase practici, care desi au valoare uzuala pot capata note penale greu de sesizat in afara unei supravegheri atente in plan juridic.

Pentru a face fata acestor provocari,  echipa noastra, este formata din avocati specializati in drept penal, care au un puternic potential de abordare pluridisciplinara spre a va oferi o solutie corect personalizata, adaptata cauzei dvs si foarte rapida.

Un avocat specializat in drept penal poate identifica cele mai mari riscuri pentru dumneavoastra, dar si sansele cu cea mai mare probabilitate de succes in situatia in care deja o problema penala produce consecinte in ceea ce va priveste, fie ca se afla in faza de cercetare penala, urmarire penala sau in fata instantei de judecata.

De asemenea, un avocat specializat in drept penal va poate oferi informatiile necesare si sprijin in realizarea activitatii dumneavoastra, multe dintre practicile uzuale putand capata note penale, note care cu greu pot fi sesizate de persoane fara o calificare in aceasta materie, conferindu-va astfel siguranta.

Alegand solutiile noastre pe plan juridic, va puteti ocupa de celealte laturi ale afacerii si vietii dumneavoastra spre a obtine ceea ce va doriti.