office@anghelavocat.ro
+4 0788 434 000

Avocat recunoscut in litigii penale

Avocat recunoscut in litigii penale

Multa cerneala a curs si va mai curge inca, in lauda profesiei de avocat. O profesie care trebuie exercitata in sensul staruintei depuse pentru pastrarea si apararea valorilor aferente nu doar acestei profesii, ci ale intregii societati.

”Nu regele e lege, ci legea este rege”, este o sintagma de rezonanta in ceea ce priveste Cabinetul de Avocat Sorin Ovidiu Anghel. Am ales saridicam la rang de virtute respectul fata de lege, fata de client, fata de nevoia de constructie permanenta, prin colaborare si impunere de strategiilor inedit personalizate, in functiile de obiectivele stabilite pentru ficare caz in parte.

Aceasta sintagma releva ca fiecare avocat recunoscut in litigii penale – pentru ca acesta este specializarea noastra – intelege sa isi exerite profesia in mod independent, fara a fi supus niciunei restrictii, presiuni sau constrangeri din partea autoritatilor sau institutiilor publice, din partea persoanelor fizice sau juridice, libertatea avocatului fiind garantata de lege.

Avocatul este indispensabil justitiei si justitiabililor, iar  un avocat recunoscut in litigii penale actioneaza cu maxima diligenta, fara a prejudicia interesele clientului sau spre a-i obtine cea mai buna incadrare juridica.

Astfel, ca fiecare avocat recunoscut in litigii penale suntem pregatiti sa va oferim servicii juridice indiferent de pozitia procesuala pe care o ocupati: suspect, inculpat, parte civila ori parte responsabila civilmente – aceasta reprezentand aria dreptului penal traditional, ori, cum din ce in ce mai multi clienti solicita, puteti aborda o atitudine preventiva in ceea ce priveste latura penala, accesand serviciile noastre juridice multidisciplinare, pentru ca dumneavoastra sa va puteti ocupa de celelalte aspecte ale activitatii dumneavoastra fara a fi nevoie sa va ingrijorati de aceasta latura.

In interesul dumneavoastra, am construit  o politica ce prezinta ridicate garantii de confidentialitate, disponibilitate si accesibilitate, pentru ca un avocat recunoscut in litigii penale intelege nivelul ridicat de sensibilitate al spetelor cu care se confrunta.

Calitatea serviciilor noastre este confirmata de cauzele castigate sau gestionate in mod ireprosabil, stabilind relatii solide de colaborare continua cu mare parte dintre cei cu care au ales sa colaboreze cu noi, accesand un avocat recunoscut in litigii penale.

De asemenea, recunoasterile s-au manifestat prin obtinerea a numeroase distinctii vizand reputatia impecabila in randul clientilor si partenerilor contractuali, astfel in calitate de avocat recunoscut in litigii penale, avem o certificare bazata pe o metoda inovatoare ce determina coeficientul de opinie si de incredere, folosind tehnologii informationale moderne.

In actualul context legislativ, contactul nemijlocit al unui avocat recunoscut in litigii penale cu speta dumneavoastra poate determina, prin solutiile, analizele si instrumentele inovative aplicate in abordarea acesteia, un rezultat favorabil clientului in toate fazele procesuale.

Alege sa contactezi un avocat recunoscut in litigii penale, sunand la numarul 0788 434 000, ori transmitand un e-mail la adresa office@anghelavocat.ro