office@anghelavocat.ro
+4 0788 434 000

Avocat probleme penale

Avocat probleme penale

Avocat probleme penale – inspirat de spiritul legii, condus de cunoastere!!!

Daca va aflati in cautarea de sprijin pentru abordarea unei spete de natura penala, Avocat probleme penale va pune la dispozitie o serie de servicii juridice adaptate si personalizate nevoilor dumneavoastra.

Avocat probleme penale si-a construit reputatia profesionala in spiritul catorva cuvinte de adanca rezonanta:”Nu regele e lege, ci legea este rege”, cuvinte care totodata reprezinta esenta unui stat de drept si a raporturilor juridice in care cetatenii acestuia aleg sa devina parte.

Activitate noastra profesionala se desfasoara in sensul promovarii drepturilor si libertatilor dumneavoastra, beneficiind totodata de instrumente institutionale prin care ne putem implica activ in apararea dumneavoastra efectiva.

Portofoliul spetelor abordate cu profesionalism de un avocat probleme penale numara atat persoane fizice, cat si persoane juridice, iar in cazul ambelor categorii s-a reusit imbinarea dreptului penal traditional, reactiv, cu dreptul penal preventiv.

Referitor la tendintele clientilor nostri de a aborda o atitudine preventiva, in urma solicitarilor acestora, ne-am crescut exponential activitatea in latura business, clientii nostri adresandu-ne intrebari, iar prin raspunsurile pe care noi le oferim acestia pot sa-si dezvolte activitatea in mod armonios si fara teama sa nu incalce vreo norma legala.

Un avocat probleme penale reprezinta pentru dumneavoastra accesul la o interpretare optima a legilor, a spetei, si eventual a pozitiei procesuale in care va aflati, cunoscand importanta dreptului la informare pe care il are fiecare persoana, si, mai ales, a dreptului de a actiona in deplina cunostinta de cauza pentru a va valorifica drepturile recunoscute si garnatate de lege (spre exemplu prezumtia de nevinovatie).

Avantajul de a apela la un avocat probleme penale consta in a accesa un aparator cu experienta practica semnificativa care sa va fie alaturi atat in cazurile in care legea impune asistenta juridica in mod obligatoriu, ori, in cazurile in care asistenta juridica din punct de vedere legal este facultativa, insa prezenta unui avocat obisnuit cu probleme penale poate avea o conotatie decesiv favorabila in ceea ce va priveste.

Un avocat probleme penale va poate fi alaturi fie ca va aflati in faza de urmarire penala, ori in fata instantei de judecata, si indiferent de calitatea dumneavoastra: suspect, inculpat, parte civila, parte responsabila civilmente etc.

Cu referire la partea civila / partea responsabila civilmente, datorita potentialului de abordare multidisciplinara, un avocat probleme penale este aparatorul care va depune toate diligentele in scopul valorificarii si abordarii coerente, creative, productive, a spetei dumneavoastra.

Cu referire la situatia in care pozitia dumneavoastra procesuala este de suspect sau de inculpat, un avocat probleme penale se concentreza spre a va oferi o strategie puternica de aparare sub corolarul de drepturi recunoscute prin Conventia Europeana a Drepturilor Omului.

Contact avocat probleme penale: Avocat Sorin Ovidiu Anghel 0788434000.