office@anghelavocat.ro
+4 0788 434 000

Avocat penalist

Avocat penalist

Aveti nevoie de un avocat penalist? …Suntem gata sa raspundem solicitarilor dumneavoastra.

Cabinet de Avocat Sorin Ovidiu Anghel si-a construit un recunoscut portofoliu in domeniul litigiilor penale, alegand sa abordeze o ampla varietate de cauze indiferent de pregnanta multidisciplinaritate pe care o speta are prezenta-o.

Pentru ca intelegem in mod profund care sunt calitatile de care trebuie sa dea dovada un avocat penalist, in mod continuu am investit atat in propria formare teoretica si practica exercitandu-ne profesia in fata organelor judiciare, persoanelor juridice sau persoanelor fizice, si, in acelasi timp ne-am implicat in elaborarea de programe de formare a cetatenilor in spiritul unei abordari responsabile a situatiei lor juridice, mai ales in cazul in care o norma penala risca sa devina incidenta in privinta acestora.

”Nu regele e lege, ci legea este rege”  – aceste cuvinte au o deosebita rezonanta pentru noi, traditia succesului nostru in litigiile penale fiind scrisa in spiritul acestora.

Prin practica noastra transpunem insemnatatea acestor cuvinte direct in speta pe care fiecare client ne-o incredinteaza spre interpretare si solutionare, fapt pentru care relatiile stabilite cu clientii nostri au capatat dimenisiunile unui parteneriat bazat pe deschidere, respect, continuitate si dorinta de a construi impreuna, in primul rand o situatie mai buna la nivel individual, iar in al doilea rand contribuind la creionarea unui bine colectiv.

Va sfatuim ca indiferent de pozitia procesuala pe care o aveti in cadrul unui proces penal (sau dosar penal) – suspect, inculpat, parte civila, parte responsabila civilmente, sa apelati la un avocat penalist care sa va poata asigura o indrumare coerenta, rapida, personalizata, pentru ca drepturile dumneavoastra sa fie fructificate prin cele mai potrivite instrumente institutionale.

Abordarea unui avocat penalist la ivirea unei probleme de aceasta natura este recomandata in primul rand pentru ca un avocat penalist, prin respect fata de lege si profesie s-a  familiarizat cu fazele procesuale penale, si poate anticipa in mod eficient atat punctele active ce merita valorificate, cat si nevoile dumneavoastra.

Un avocat penalist, va sti sa fructifice la nivel maxim posibilitatea de a consulta dosarul dumneavoastra penal putand sa abordeze o serie de masuri pregatitoare in vederea apararii, si demarandu-le anticipand intreaga lor evolutie.

In cazul in care alegeti sa incredintati speta dumneavoastra spre administrarea de catre un avocat penalist, puteti avea convingerea ca acesta va lua in calcul intreaga conotatie jurdica, sociala si personala, si ca vi fi mediatorul dintre manifestarea normei juridice si situatia de fapt si de drept ce va caracterizeaza, in sensul generarii un context favorabil pentru dumneavoastra.