office@anghelavocat.ro
+4 0788 434 000

Avocat de drept penal

Avocat de drept penal

Sedus fiind de provocarile si intregul context al procesului penal, un profesionist in domeniul juridic decide sa devina avocat de drept penal, si sa isi concentreze activitatea in mod preponderent in aceasta directie,  in momentul in care intelege ca statutul sau se confunda cu un liant intre suprematia si scopul legii privite „lato sensu”, si interesele clientilor sai.

”Nu regele e lege, ci legea este rege”, iar un avocat de drept penal cunoaste faptul ca legislatia romana actuala prezinta suficiente garantii in ceea ce priveste protectia drepturilor si intereselor persoanelor, garantii care uneori nu pot fi pe deplin descoperite sau intelese de catre simpli justitiabili fara indrumarea unei persoane ce poseda atat o pregatire teoretica exemplara, cat si o vasta experienta practica.

In acest sens, in nenumarate imprejurari in care am avut bucuria de a ne implica in mod activ in programe de formare sociala am pledat in spiritul unei atitudini colective responsabile pentru buna intelegere si valorificare a drepturilor cetatenesti. Am incercat sa dezvaluim sensibilitatea pe care o comporta un raport juridic de drept penal, si de fiecare data am recomandat celor care intra intr-un astfel de raport a se adresa unui avocat de drept penal.

De ce nuantam calitatea aparatorului ca avocat de drept penal? Raspunsul este simplu….un avocat de drept penal are o capacitate de lucru si o putere reactiva augumentata si intuitiva, acestea fiind dobandite prin prisma experientei, a cunoasterii indeaproape a intregului mecanism ce caracterizeaza procesul penal in sinea lui.

Un avocat de drept penal are posibilitatea de a va valorifica timpul in sensul conceperii imediate a unei strategii creative, puternic personalizate si eficiente astfel incat pozitia dumneavoastra procesuala sa fie caracterizata de o deplina armonie intre starea de fapt si de drept, posibilitate care apare in locul timpului care s-ar pierde cautand pasi si solutii.

Indiferent de complexitatea spetei, un avocat de drept penal va putea anticipa printr-o abordare multidisciplinara cea mai buna abordare prin care va poate creste exponential sansele de succes spre o aparare adecvata, fiind de cele mai multe ori un vizionar in ceea ce priveste destinul spetei dumneavoastra penale.

In ceea ce ne priveste, un avocat de drept penal este atat aparatorul care alaturi de dumneavoastra afiseaza o atitudine reactiva in ceea ce priveste apararea drepturilor si libertatilor dumneavoastra, dar, in acelasi timp este profesionistul care se ocupa implicit de partea dreptului penal preventiv, in special in ceea ce priveste latura de business.

Astfel, portofoliul nostru implica relatii de durata, cu jucatori cheie, din circuitul economic, alaturi de care am stabilit o relatie bazata pe deschidere, disponibilitate si colaborare, relatie incununata prin puternicele garantii de confidentialitate stabilite prin politica interna.

Lucrand in spiritul legii, un avocat de drept penal are puterea de a influenta in mod decesiv destinul unei cauze penale.

Va puteti asigura ca de alegerea unui avocat de drept penal potrivit, accesand pagina noastra de contact.