office@anghelavocat.ro
+4 0788 434 000

Avocat cu experienta in drept penal

Avocat cu experienta in drept penal

O piata a serviciilor juridice caracterizata prin supraaglomerare si dinamism ridica un semn de intrebare destul de greu de abordat pentru o persoana a carei principala nevoie este de a isi proteja, valorifica, ori lamuri drepturile.

Pentru ca intentia fara actiune echivaleaza cu un risc semnificativ asupra drepturilor recunoscute de lege, Cabinetul de Avocat Sorin Ovidiu Anghel si-a definit modul de lucru prin seriozitatea si respectul fata profesie, clienti si sarcinile contractate.  Aceste aspecte au fost observate cu satisfactie de catre cei care au ales sa colaboreze cu noi, construind in timp un numar mai mult decat imbucurator de relatii profesionale solide si de durata in aria de practica cea mai draga noua, aceea a dreptului penal.

Orice avocat cu experienta in drept penal a invatat inca din timpul scolii ca timpul este pretios – si nici macar unul dintre noi nu ar putea pretinde ca aceasta a fost o lectie usoara. Tocmai de aceea, alegem sa mergem direct la tinta, pentru ca intotdeauna interesele clientilor nostri sa primeze.

Orice avocat cu experienta in drept penal ar trebui sa lucreze in virtutea principiului securitatii raporturilor juridice, iar noi, fructificam de fiecare data aceasta ocazie.

Impreuna stabilim atat o interpretare, cat si o strategie de urmat, si astfel, alegem sa ne transformam intr-o sursa de securitate juridica, o sursa ghidata de valori si demne atribute umane, pentru ca un avocat cu experienta in drept penal este poate cel mai aproape de toate caracteristicile umanitatii, intelegandu-le dimenisiunile si staruind in a fi un bun mediator intre scopul legii si controversatele stari de fapt cu care se confrunta.

Uneori, imaginea de actualitate a justitiei din Romania este umbrita prin exemplificari vocale referitoare la hotarari judecatoresti caracterizate drept netemeinice, nelegale, ori, mult mai dur – aberante. Cu toate acestea, orice avocat cu experienta in drept penal care face parte dintre randurile noastre admite numai in parte aceste caracterizari. De ce numai in parte? Pentru ca un avocat cu experienta in drept penal cunoaste exact care sunt toate elementele ce contribuie la formare unei hotarari judecatoresti, din punct de vedere juridic. Un avocat cu experienta in drept penal cunoaste faptul ca o defectuasa administrare a drepturilor dumneavoastra, si a parcurgerii unui proces penal va avea drept rezultat o hotarare in aceeasi nota.

Un avocat cu experienta in drept penal, intelege ca o speta, o cauza penala, nu poate fi lasata in intregime la luminile judecatorilor, acesta pentru ca actul de justitie este un mecanism mult mai complex,  care angreneaza rolul organelor de cercetare si urmarire penala, al magistratilor, al suspectilor, inculpatilor, partilor civile ori responsabile civilmente si, nu in ultimul rand al aparatorilor acestora. Un avocat cu experienta in drept  penal cunoaste ca un judecator trebuie sa fie independent, impartial, si ca nu se poate pronunta decat in baza elementelor cu care acesta este investit. Rolul activ al judecatorului are limite bine stabilite, astfel ca acesta cu siguranta nu va putea sa intervina in toate cazurile in care principiul securitatii juridice doar PARE a fi periclitat.

Ceea ce dorim sa transmitem este ca avantajul se gaseste de partea celor care aleg sa apeleze la un aparator potrivit, respectiv la un avocat cu experienta in drept penal. De la momentul stabilirii unei relatii contractuale, vom incepe a va face normele juridice cu incidenta in cauza dumneavoastra nu doar cunoscute, ci si intelese. Urmatorul pas este acela de a genera in vederea obiectivelor stabilite impreuna, o strategie concreta caracterizata printr-un nivel cat mai mare de oportunitate si predictibilitate.

Pentru noi, profesia de avocat a ramas o profesie nobila, o profesie in serviciul societatii si al valorilor. Tocmai de aceea, cu privire la onorariile practicate vom tine intotdeauna cont de raportul dintre dificultatea spetei si gradul de implicare pe care aceasta il necesita.

Va putem ajuta in a mentine atat securitatea raporturilor juridice in care sunteti parte, cat si in a va proteja pe deplin drepturile legale.