office@anghelavocat.ro
+4 0788 434 000

Avocat cauze penale

Avocat cauze penale

Daca doriti sa aflati care este cea mai buna modalitate prin care va puteti apara ori sustine pozitia intr-o cauza penala ori cu incidente penale, cel mai bun sfat este acela de a contacta un avocat cauze penale.

Abordat intr-o maniera corecta, dreptul poate fi pentru dumneavoastra deschizator de drumuri chiar si atunci cand aparentele conduc la o concluzie contrara, iar un avocat cauze penale poate trece pentru dumneavoastra dincolo de limitele aparentelor.

In acest sens, un avocat cauze penale va poate fi indrumatorul rational si practic in vederea valorificarii drepturilor ce va sunt garantate atat de legislatia cu dimensiuni nationale, cat si de cea cu dimensiuni externe.

Un singur si puternic exemplu in acest sens, este dreptul recunoscut pentru orice avocat cauze penale, de a consulta dosarul in care se materializeaza speta dumneavoastra. Astfel, Noul Cod de Procedura Penala a dedicat cuprinsul unui intreg articol acestui prim pas in obiectivizarea situatiei de fapt si de drept cu care va identificati.

Astfel articolul 94 NCPPJurisprudență (1), Referințe în cărți (6) mentioneaza ca avocatul are dreptul de a solicita consultarea dosarului pe tot parcursul procesului penal. Acest drept nu poate fi exercitat, nici restrans in mod abuziv.

Un avocat cauze penale, este acela alaturi de care puteti forma un parteneriat bazat pe incredere, transparenta, si puternice garantii de confidentialitate. Un avocat cauze penale este cel care depune toate staruintele pentru a atinge justa finalitate a dreptului in ceea ce va priveste.

Diligenta cu care va abordati cauza se va reflecta in finalitate sa. Impreuna cu un avocat cauze penale va asigurati dreptul la un proces echitabil, in spiritul dreptatii.