office@anghelavocat.ro
+4 0788 434 000

Avocat acord recunoastere vinovatie

Avocat acord recunoastere vinovatie

Cabinetul de avocat Sorin Ovidiu Anghel si-a construit traditia in baza sintagmei ”Nu Regele e Lege, ci Legea este Rege”, sintagma care pentru noi exprima in mod fidel exercitatea profesiei in mod independent de interese si ingerinte externe, si de asemenea in mod independent chiar fata de propriile interese ale avocatului.

De-a lungul carierei, am invatat sa valorificam in interesul clientilor nostri fiecare institutie juridica in cele mai creative si ferme modalitati, intotdeauna lucrand atat in litera, cat si in spiritul legii.

In acest sens, portofoliul nostru cuprinde o rubrica extrem de complexa sub titulatura de ”avocat acord recunoastere vinovatie” rubrica gestionata de noi in mod activ, profesionist, in sensul generarii de strategii puternic personalizate care sa se manifeste in valorificarea drepturilor si intereselor legale, drepturi de altfel recunoscute de catre societate.

Rubrica ”avocat acord recunoastere vinovatie” a fost special instituita si gestionata pentru ca acei clienti carora institutia de recunoastere a vinovatiei le-ar fi favoabila, sa poata beneficia de o abordare tactico-juridica exemplara. Rubrica ”avocat acord recunoastere vinovatie” a fost construita in urma unui profund studiu institutional, identificand modalitatea prin care legiuitorul a ales sa o reglementeze, iar noi va prezentam pasii pe care rebuie sa-i urmati astfel incat dvs ca simplii cetateni sa nu aveti un potential ridicat de risc.

Ca exemplu, ar trebui ca orice beneficiar al acordului de recunoastere a vinovatiei sa aiba la cunostinta elemente legate de nefolosirea ulterioara a declaratiei de recunoastere a vinovatiei in cadrul unui proces penal impotriva inculpatului, aceasta fiind principala temere, justificata de o abordare subiectiva a celor ce  intra in relatii conflictuale cu normele legii penale.

Exprimarea optiunii dumneavoastra in sensul colaborarii cu noi  pe aceasta tematica, echivaleaza cu incadrarea dumneavoastra intr-un algoritm juridic creativ, inovator – ”avocat acord recunoastere vinovatie” – algoritm care urmareste sublinierea calitatii si rolului important pe care un avocat il are in a fi mediatorul dintre scopul pe care legea penala il urmareste, si scopul exercitarii profesiei de avocat – acela de a veni in sustinerea persoanelor fizice ori juridice pentru protejarea drepturilor si intereselor acestora.

Finalitatea incheierii unui acord de recunoastere a vinovatiei este aceea ca tratamentul juridic incident inculpatului sa se materializeze in reducerea cu o treime a limitelor de pedeapsa pe care legea le prevede in cazul pedepsei inchisorii, si de reducere cu o patrime a limtelor de pedeapsa prevazute de lege in cazul pedepsei amenzii.

Pentru inculpatii minori se va tine seama de aceste aspecte la alegerea masurii educative, in cazul masurilor educative privative de libertate, limitele perioadelor pe care se dispun acese masuri, prevazute de lege se reduc cu o treime.

Pentru a contacta un ”avocat acord recunoastere vinovatie”, va punem la dispozitie numarul de telefon 0788434000