office@anghelavocat.ro
+4 0788 434 000

Ai nevoie de un mediator specializat în medierea infracțiunilor?

Mediator Autorizat Anghel va poate ajuta! Suna acum la +4 0788 434 000

Asistenta raspundere penala

„Asistenta juridica in caz de raspundere penala – un serviciu jurdic aproape indispensabil”

”Nu regele e lege, ci legea este rege”, atat pentru Cabinetul de Avocat Sorin Ovidiu Anghel, cat si pentru fiecare cetatean in parte.

In aceste sens, am atribuit unei ramuri din vasta noastra activitate o atentie deosebita, datorita sensibilitatii aparte a acestui domeniu, construind un complex algoritm purtand denumirea de ”asistenta raspundere penala”. De ce punem acent pe latura de asistenta raspundere penala? Cunoastem implicatiile complexe ale legislatiei penale actuale.

Toate raporurile juridice din aceasta ramura intra sub incidenta scopului dreptului si procesului penal, de a constata la timp si in mod complet faptele care constituie infractiuni, astfel ca orice persoana care a savarsit o infractiune sa fie pedepsita potrivit vinovatiei sale si nicio persoana nevinovata sa nu suporte consecintele faptelor injuste ale celor ce incalca normele de drept.

Este posibil ca in baza acestui principiu si dumneavoastra sa fiti pus in situatia de a va confrunta intr-un mod sau altul, cu legislatia penala, si implicit de a avea nevoie de pachetul de servicii juridice de asistenta raspundere penala.

In activitatea organelor de cercetare penala sau de urmarire penala de a veghea la apararea ordinii de drept, a persoanelor, a drepturilor si libertatilor acesteia, la prevenirea infractiunilor precum si la educarea cetatenilor in spiritul legii, asistenta in caz de raspundere penala este, consideram noi, un aspect de esenta pentru a nu exista ingerinte in drepturile dumnevoastra personale, si pentru a va asigura ca abordati problematica statutului dumneavoasta juridic si social in mod diligent.

Asistenta raspundere penala consta in generarea de catre noi a unor variante de solutionare / abordare a spetei pe care dumneavoastra ne-o incuviintati, intr-un mod rapid, creativ, si puternic personalizat pentru ca interesele dumneavoastra sa fie satisfacute.

Cuvantul nostru este legamantul nostru, iar in partea de drept penal, in oricare faza procesuala, etapa de cercetare si urmarire penala de competenta Parchetelor sau DIICOT / DNA, noi am reusit sa oferim sprijin juridic de calitate, investind in cooperarea cu toti clientii timpul si cunostintele juridice noastre ample, reusind sa ii conducem dincolo de presiunea factorilor psihologici si emotionali cu care va confruntati, spre o abordare coerenta si cu potential ridicat de solutionare justa.

Pentru noi, conceptul de „asistenta raspundere penala” nu reprezinta un simplu set profesional procedural, speta pe care ne-o incredintati devenind parte din istoria personala, imbracata in garantiile confidentialitatii, si rezonand totusi, in final, prin atingerea finalitatii pe care orice avocat trebuie sa o urmareasca, aceea de staruinta, diligenta si rezultat in protejarea si valorificarea drepturilor pe care legea vi le recunoaste.

Pentru a beneficia de acest concept de „asistenta raspundere penala”, asteptam sa ne contactati.

Leave a Reply